Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermond zwemt voor strijd tegen hersentumoren

Geplaatst opzondag 8 april 2018 - 18:37

De opbrengst van de Roermond City Swim gaat komend jaar naar de Stichting Stop Hersentumoren. Dat heeft de organisatie dit weekend bekend gemaakt.

Afgelopen jaar ontving het Toon Hermans Huis Roermond 50.000 euro als opbrengst van de City Swim. Het Toon Hermans Huis zal ook komend jaar weer delen in de winst van het zwemevenement.

Onderwijs
De City Swim wil zich komend jaar ook nadrukkelijker profileren op middelbare scholen. Met de samenwerkende scholen in Midden-Limburg wordt een programma opgezet om scholieren voor te bereiden op de City Swim.

De City Swim in Roermond vindt komend jaar plaats op zaterdag 25 augustus.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen