Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermond zoekt zangtalent voor The Passion

Geplaatst opzondag 12 januari 2020 - 10:58

Roermondenaren kunnen meezingen in The Passion. De organisatie van het evenement is op zoek naar mensen met zangervaring.

Dat laat de gemeente Roermond weten.

Koor
De kandidaten moeten aan een aantal eisen voldoen. Ze moeten tussen 18 en 40 jaar oud zijn, zangervaring hebben, affiniteit hebben met meerstemmig zingen en beschikbaar zijn voor de repetities.

Processie
Voor wie liever niet zingt, maar wel meeloopt tijdens The Passion, kan zich ook opgeven. De organisatie zoekt mensen die in de processie mee willen lopen. De inschrijving hiervoor start dinsdag 14 januari om 10:00 uur. Snel handelen is aanbevolen, want vol is vol.

Jezus
De tiende editie van The Passion vindt op donderdag 9 april plaats op het Munsterplein in Roermond. Dan wordt op muzikale wijze het lijdensverhaal van Jezus Christus verteld. Het evenement wordt live op televisie uitgezonden.

Geïnteresseerde zangers en zangeressen kunnen zich tot 14 februari aanmelden voor een auditiedag.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen