Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermond volgt: in heel Limburg vrije inloop boosterprik

Geplaatst opdonderdag 13 januari 2022 - 13:01

Ook in Roermond wordt het mogelijk om zonder afspraak een boosterprik te halen. Vanaf maandag 17 januari geldt daar een vrije inloop.

Dat laat GGD Noord-Limburg aan 1Limburg weten. Bezoekers kunnen zich maandag vanaf 9:00 uur melden. De vaccinatielocatie sluit om 16:00 uur.

Heel Limburg
Roermond was de laatste locatie waar nog een afspraak moest worden gemaakt. Dat betekent dat vanaf volgende week in heel Limburg vrije inloop mogelijk is. Woensdag werd al bekend dat het vanaf 17 januari ook mogelijk is om in Geleen en Kerkrade zonder afspraak langs te komen.

Lees ook: Geen stormloop op booster zonder afspraak Zuid-Limburg

Geen drukte
De GGD verwacht geen grote drukte en voorziet ook geen verkeersproblemen. "We zien dat het bij de andere locaties niet tot problemen heeft geleid", aldus een woordvoerder.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen