Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roermond krijgt tophardlopers op bezoek

Geplaatst opdonderdag 6 april 2017 - 15:43

De Roermond City Run heeft dit jaar een sterker en breder deelnemersveld dan ooit tevoren.

Zo staan onder andere Ezra Kering (winnaar van de Parelloop), Marianne Wanjiru (tweede bij Venloop en winares van Parelloop 2015) en Eunice Mombua Kioko (tweede bij Parelloop) aan de start.

Limburgers
De zevende editie van de City Run heeft bovendien een aantal sterke Limburgse deelnemers. Zo zal Patrick Stitzinger uit Maastricht aan de start verschijnen en ook Zerom Ghebrihiwet van Unitas Sittard loopt mee met de 10 Engelse Mijl.

Op 23 april trekt de City Run door Roermond met als hoofdnummer de 10 Engelse Mijl (16.077 meter).

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Duitser wint 10 kilometer Roermond City Run
Makau wint City Run in Roermond
Nzoki vestigt nieuw parcoursrecord bij Roermond City Run
Peter Kiprotich winnaar Roermond City Run
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen