Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermond hoopt op herrijzenis The Passion

Geplaatst opvrijdag 26 juni 2020 - 13:40

Ondanks het afhaken van de EO als organisator voor het dit jaar afgelaste kruiswegspektakel The Passion, blijft Roermond hopen dat het evenement daar volgend jaar herrijst.

De meezingversie van het passieverhaal zou dit jaar in Roermond worden opgevoerd, maar vanwege de coronacrisis ging dat niet door.

Lees ook: Passion-kater voor Roermond, drie pleinen blijven leeg

Gaststad
Na het terugtrekken van de EO uit de organisatie blijven wel KRO-NCRV en productiebedrijf Mediawater over, die al bezig zijn met de voorbereidingen op de editie van volgend jaar. "De beslissing van de EO heeft voor de gaststad verder geen consequenties", voegt de gemeente Roermond daar in een persbericht aan toe.

Afwikkeling
In Roermond wordt nu gekeken of en hoe het afgeblazen evenement verder kan worden afgewikkeld. Onduidelijk is nog of The Passion volgend jaar alsnog in Roermond wordt opgevoerd, en als dat al gebeurt aan welke (corona-)eisen het moet voldoen.

The Passion zou dit jaar voor het eerst op Limburgse bodem worden opgevoerd. Er werd gerekend op zo'n 20.000 bezoekers.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen