Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermond City Swim sluit aan bij Global Swim Series

Geplaatst opdinsdag 24 oktober 2017 - 19:31

De eerste editie van de City Swim was zo succesvol, dat de Roermondse organisatie uit Canada het verzoek kreeg om zich aan te sluiten bij de Global Swim Series.

De Roermondse City Swim is daarmee het eerste zwemevenement in West-Europa dat deel uitmaakt van die mondiale cyclus.

Internationaal
Naast deelnemers uit Limburg wil de organisatie ook nadrukkelijk zwemmers uit Duitsland en België uitnodigen voor het Roermondse evenement. Die ambitie werd dinsdagavond uitgesproken bij de evaluatie van City Swim in het Roermondse Mr Sammi.

Lees ook: Bekijk de Roermond City Swim (en de Duckrace)

Nieuwsjaarsduik
Roermond luidt het nieuwe jaar 2018 in met een nieuwjaarsduik in de Roer. Het evenement volgt op de succesvolle ervaringen met de City Swim in september.
De nieuwjaarsduik op 1 januari 2018 zal net als de City Swim plaatsvinden op de Roerkade. De duik staat gepland voor 13.00 uur.

Lees ook: Onderkoelde CitySwim-held (82) weer gezond thuis

De tweede editie van de City Swim zal plaatsvinden op zaterdag 1 september 2018.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen