cityswim  shots

Roermond City Swim levert ruim 35.000 euro op

De Roermond City Swim (RCS) heeft ruim 35.000 euro opgeleverd voor de goede doelen. Het is opgebracht door de 183 zwemmers die meededen.

Maarten van der Weijden (2 sep 2020)
Maarten van der Weijden zwemt mee met Roermond City Swim

Niemand minder dan voormalig olympisch kampioen Maarten van der Weijden zwemt zaterdag mee tijdens de Roermond City Swim (RCS).

Roermond City Swim 2019
PvdA: De Roer is natuur en geen recreatiebad voor zwemtocht

De PvdA in Roermond en Roerdalen is faliekant tegen een zwemtocht van 25 kilometer in de Roer tijdens de Roermond City Swim (RCS) op 5 september.

Roermond City Swim 2019
Roermondse City Swim wil meerdaags evenement worden

De City Swim in Roermond wil in 2020 uitgroeien naar een evenement van twee dagen.

Bijna 100.000 euro opgehaald bij Roermond City Swim

Zwemmers hebben tijdens de Roermondse City Swim 93.366 euro opgehaald voor het goede doel. Dat is ruim 60 procent meer dan vorig jaar, zo maakte organisator Leon Op de Coul bekend.

Roermond City Swim
Roermond City Swim steunt Maarten van der Weijden

De Roermond City Swim zamelt dit jaar geld in voor de foundation van Maarten van der Weijden. Ook wordt een nieuwe pijnloze techniek voor het maken van een mammografie ondersteund.

Roermond City Swim
City Swim prijst zich gelukkig: 'Fantastisch water'

De Roermond City Swim, die komende zaterdag op het programma staat, heeft geen last van een slechte waterkwaliteit, zoals wel het geval is bij de Elfsteden-zwemtocht in Friesland.

Roermondse kathedraal kleurt groen voor City Swim

De Sint-Christoffelkathedraal in Roermond is zaterdagavond speciaal voor de Roermond City Swim in een groen licht gezet.

Groen licht voor City Swim op kathedraal Roermond

De Roermondse St. Christoffelkathedraal wordt de komende week in een groen licht gezet.

'Water maaien' ter voorbereiding van Roermond CitySwim

Het Waterschap Limburg is bezig met het 'maaien' van de Roer en de Maas. Dit doen ze om ervoor te zorgen dat de zwemmers tijdens de Roermond CitySwim veilig de finish kunnen bereiken.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten