Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermond in ban van eerste Boat Show

Geplaatst opvrijdag 14 september 2018 - 13:02

Roermond is de komende dagen in de ban van boten. Dat heeft alles te maken met de allereerste editie van de Roermond Boat Show.

Tijdens het evenement worden nieuwe en gebruikte jachten van diverse gerenommeerde merken gepresenteerd. Ook is er de mogelijkheid tot een proefvaart. Daarnaast zijn er diverse watersport- gerelateerde bedrijven aanwezig die hun producten en diensten aanbieden.

Het watersportevenement is vrijdag aan het begin van de middag geopend door wethouder Angely Waajen van Roermond, en burgemeester Stef Strous van buurgemeente Maasgouw. Beiden gemeenten willen de regio hiermee nadrukkelijker op de kaart zetten als watersportgebied.

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen