stock ambulance

Zeven VieCuri-patiënten naar Maastricht en Roermond

Om het VieCuri-ziekenhuis in Venlo te ontlasten, zijn woensdag zeven coronapatienten naar de ziekenhuizen in Maastricht en Roermond gebracht. Van hen wordt er één opgenomen op de intensief care.

Ongeval aanrijding trein treinspoor vrachtwagen truck Parallelweg Roermond (3 sep 2020)
Vrachtwagen botst met trein: schadepost van ruim twee ton

De schadekosten aan het spoor, na een aanrijding tussen een vrachtwagen en een trein in Roermond begin september van dit jaar, zijn hoog opgelopen. Het totale kostenplaatje komt uit op ruim 200.000 euro.

Bisschop Harrie Smeets.
Bisschop gaat zes nieuwe diakens wijden: veel in één keer

Bisschop Harrie Smeets van Roermond gaat zes nieuwe diakens wijden. Het is voor het eerst in jaren dat er zoveel diakens voor het bisdom Roermond worden gewijd.

rechter
Witwassende vastgoedhandelaar Muermans hoeft cel niet in

De Roermondse vastgoedhandelaar Harry Muermans hoeft toch niet de cel in. Het gerechtshof in Den Bosch veroordeelde de 74-jarige man donderdag tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van 6 maanden en een boete van 90.000 euro

Overval Alexander Idenburgstraat, Kitskensberg Roermond (20 okt 2020)
Auto overvallers Roermond was gestolen in Amsterdam

De auto die is gebruikt bij de overval op een bejaarde vrouw in Roermond in april dit jaar, blijkt te zijn gestolen in Amsterdam.

Verkeersregelaar in Brunssum (20 okt 2020)
Brancheorganisatie wil imago verkeersregelaar aanpakken

De beroepsgroep van verkeersregelaars is toe aan meer professionalisering, vindt Sacha Lemmens van de Landelijke Verkeersdienst uit Roermond.

Laurentius ziekenhuis Roermond
Laurentius Ziekenhuis flink gedaald in ziekenhuistest

Het Laurentius Ziekenhuis in Roermond is flink gezakt in de financiële ranglijst voor ziekenhuizen.

Coffeeshop Sky Roermond
Roermond begint vergunningsprocedure nieuwe coffeeshops

Ondernemers die een coffeeshop in Roermond willen runnen, kunnen tussen 4 januari en 28 februari een plan indienen bij de gemeente.

Overval op bedrijf in Herten (16 okt 2020)
Medewerkster gewond na gewapende overval op bedrijf

Een medewerkster van een bedrijf aan de Schepersweg in Herten is lichtgewond geraakt bij een gewapende overval.

Onderhoud spoor
Geen treinen door spoorwerkzaamheden Roermond-Weert

Vanwege omvangrijke werkzaamheden rijden er tijdens de herfstvakantie van 17 tot en met 25 oktober geen treinen tussen Roermond en Weert.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten