over mijn lijk

TV-Ring Over Mijn Lijk: moeder deelnemer Jeroen 'heel trots'

De moeder van Jeroen Hangx is heel trots op haar zoon die deelnam aan Over Mijn Lijk. Het tv-programma won donderdagavond de Gouden Televizier-Ring. Presentator Tim Hofman stond in zijn overwinningsspeech uitgebreid stil bij 'zijn vriend' Jeroen, die opgroeide in Reutje bij Sint Odiliënberg.

vlag
Regenboogvlaggen wapperen bij gemeentes, op een paar na

Bij veel Limburgse gemeenten hangt vrijdag de regenboogvlag uit in het kader van Coming Out Day. Alleen Echt-Susteren, Horst aan de Maas en Roerdalen doen hier niet aan mee.

Ongeval Sint Odilienberg Paarlo 24 sep 2020
Auto ondersteboven na botsing met boom

Na een botsing tegen een boom is een auto in Sint Odiliënberg over de kop geslagen.

Auto met vrouw en kinderen over de kop geslagen in Herkenbosch (5 sept 2020)
Auto slaat over de kop tijdens inhaalactie

Bij een ongeval in Herkenbosch is een auto met daarin twee vrouwen en drie kinderen tegen een boom gebotst en over de kop geslagen.

Maarten van der Weijden (2 sep 2020)
Maarten van der Weijden zwemt mee met Roermond City Swim

Niemand minder dan voormalig olympisch kampioen Maarten van der Weijden zwemt zaterdag mee tijdens de Roermond City Swim (RCS).

Brand Posterholt (30 aug 2020)
Brand in 2 lege boerderijen in 1 uur: ook raak in Posterholt

De Limburgse brandweer is in de nacht van zaterdag op zondag voor de tweede keer in nog geen uur tijd uitgerukt voor een brand in een leegstaande boerderij.

camperbrand Posterholt - 25 aug 2020
Coniferenhaag vat vlam door brandende camper

Een coniferenhaag in Posterholt is dinsdagochtend in brand gevlogen doordat er een brandende camper vlak bij geparkeerd stond.

Roermond City Swim 2019
PvdA: De Roer is natuur en geen recreatiebad voor zwemtocht

De PvdA in Roermond en Roerdalen is faliekant tegen een zwemtocht van 25 kilometer in de Roer tijdens de Roermond City Swim (RCS) op 5 september.

Elfenmeer L1 archief (21 aug 2020)
Roerdalen betaalde drie miljoen voor verloederde camping

De gemeente Roerdalen heeft drie miljoen euro betaald om van de exploitant af te komen die camping het Elfenmeer in Herkenbosch heeft laten verloederen. Dat blijkt uit stukken die de gemeente Roerdalen openbaar heeft gemaakt.

stock snelheid snelheid 180 km/u
Snelheidsduivel rijdt 80 kilometer per uur te hard

De politie heeft donderdagochtend vroeg een snelheidsduivel op heterdaad betrapt en aangehouden op de Grote Bergerweg tussen Sint Odiliënberg en Linne.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten