Overslaan en naar de inhoud gaan

Roep om versterkingen groeit bij MVV na nederlaag

Geplaatst opzaterdag 17 augustus 2019 - 13:22

MVV kreeg vrijdagavond in de eigen Geusselt met 3-0 klop van De Graafschap. De Superboeren bleken een maatje te groot voor de Sterrendragers, erkent MVV-coach Fuat Usta.

"Je speelt tegen een ervaren ploeg, die uit de Eredivisie is gedegradeerd. En die ervaren jongens weten de rust te bewaren", analyseert de oefenmeester in gesprek met FOX Sports.

Op en neer
MVV begon wel nog aardig aan de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. "In de eerste 25 minuten doen we goed mee. Het gaat op en neer en opeens krijgen we een doelpunt tegen, 1-0 uit een corner. Daarna zijn we het even kwijt", aldus Usta. Toine van Huizen opende de score vor De Graafschap, waarna Youssef El Jebli voor de rust voor 0-2 zorgde en het slotakkoord in blessuretijd voor Ralf Seuntjens was: 0-3.

Lees ook: MVV in eerste thuisduel onderuit tegen De Graafschap

Versterkingen
Met twee nederlagen uit de eerste twee wedstrijden op zak groeit bij de Maastrichtenaren het besef dat de selectie een impuls nodig heeft. "We zijn druk zoekende naar versterkingen", zet Usta. "Voor in de basis, maar ook in de breedte." Speler Shermar Martina zou graag de middenlinie versterkt zien worden. "Ik denk dat we nog wat fysieke kracht missen, vooral op het middenveld."

Lang seizoen
Uiteraard is ook Martina niet blij met de dubbele nederlaag, maar volgens de verdediger is er geen reden voor paniek. "We werken keihard en doen ons best, maar het valt net niet onze kant op. Het seizoen is nog lang", concludeert hij.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen