Overslaan en naar de inhoud gaan

Roemruchte skaband Jean & the Piepkes maakt doorstart

Geplaatst opwoensdag 26 september 2018 - 13:38

Skaband Jean & the Piepkes maakt na vijf jaar een doorstart. Een paar leden van het gezelschap uit Ransdaal gaat verder als Max Skavelaar.

De band debuteert op 6 oktober in Café Zaal Oud Ranzel in Ransdaal. Dat is dezelfde kroeg waar Jean & the Piepkes in 2014 voor het laatst op het podium stond.

Lees ook: Skaband Jean & the Piepkes is er klaar mee

Covers
In tegenstelling tot Jean & the Piepkes gaat Max Skavelaar geen eigen nummers ten gehore brengen. De mannen willen het ska-genre nieuw leven inblazen met covers van The Selecter, The Specials en Madness.

'Weinig origineel'
Jean & the Piepkes was in de hoogtijdagen te zien op festivals als Solar en Pop on Top. Het gezelschap uit Ransdaal bracht vooral Limburgstalige ska, vergelijkbaar met de muziek van de WW-band. Frontman Ton Meisen van die band noemde de Ransdalers dan ook ooit 'weinig origineel'.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen