Drugs hennep vacuüm stock

Albanezen en Syriërs runden drugsoperatie vanuit Limburg

De grote drugsoperatie die donderdag werd opgerold door politie en justitie, werd gerund door groepen Albanezen en Syriërs. Ze opereerden voornamelijk vanuit Limburg en Spanje.

overval sittard pepijnstraat (21 okt 2020)
Verdachte woningoverval Sittard opgepakt in Roemenië

Een verdachte die mogelijk betrokken is geweest bij een woningoverval in Sittard in 2019 is onlangs in Roemenië aangehouden.

Hennep softdrugs stock
Boze ex-vriendin brengt Roemeens drugstrio in problemen

WhatsApp-berichten van een boze ex-vriendin brengen drie Roemeense drugstransporteurs in de problemen. Het trio wordt verdacht van het invoeren van 125 kilo hennep en de appjes lijken dat verhaal te ondersteunen.

Drugs hennep vacuüm stock
Geleen was eindstation van groot drugstransport uit Spanje

Dankzij een geheime tip aan internationale inlichtingendienst Interpol is er twee weken geleden een groot drugstransport uit Spanje onderschept in Geleen.

Marechaussee, grenscontrole, kogelvrij vest stock
In Italië gezochte Heerlenaar opgepakt na achtervolging

Een 43-jarige man uit Heerlen is in de nacht van dinsdag op woensdag opgepakt door de Koninklijke Marechaussee.

Youri Keulen
Youri Keulen 33e in Roemeense sprint triatlon

Youri Keulen is in de ETU Sprint Triatlon in het Roemeense Constanta als 33e gefinisht.

Politiehond bijt man bij aanhouding na poging ladingdiefstal

Een politiehond heeft een man uit Roemenië, die verdacht wordt van vernieling en poging tot ladingdiefstal, bij zijn aanhouding gebeten. De man was op de vlucht geslagen, bij de zoektocht werd een politiehond ingezet.

Roemeens echtpaar liet prostituees werken op vakantiepark

Een Roemeens echtpaar is dinsdag veroordeeld voor het uitbuiten en mishandelen van zeker twaalf jonge vrouwen. Deze meisjes werden als prostituee ingezet in Susteren en op meerdere plekken in Noord-Brabant.

Roemeense jokkebrokken betrapt op A2 bij Born

De Koninklijke Marechaussee heeft twee Roemenen aangehouden op de A2 bij Born.

Politie slaat bende telefoondieven in de boeien

De politie heeft dinsdag drie mannen aangehouden in Maastricht, op verdenking van de diefstal van een grote partij telefoons.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten