Overslaan en naar de inhoud gaan

Roemenen in studentenhotel Heerlen

Geplaatst opdonderdag 22 oktober 2015 - 2:14

De twee maanden geleden geopende Grand Student Hall in Heerlen biedt inmiddels ook huisvesting aan Roemeense arbeidsmigranten, melden de Limburgse kranten.

Wethouder Barry Braeken ziet die ontwikkeling met lede ogen aan en zegt dat Heerlen de ondernemer aan zijn afspraken zal houden. "Die is afgegeven voor huisvesting van studenten."

RWTH
Volgens Giovanni van Eijl van Amra^th Hotelgroep valt de belangstelling van internationale studenten van de RWTH Aken vooralsnog tegen. De hotelondernemer wil in principe vasthouden aan het originele concept voor het voormalige hotel aan de Groene Boord, maar zal daar bij grote leegstand niet strikt aan vasthouden.

Taken neergelegd
Geerd Simonis van C'Magne, die The Grand Student Hall ontwikkelde, heeft zijn managementtaken neergelegd omdat het concept te vroeg zou zijn losgelaten. "Na twee maanden was al een derde verhuurd aan studenten."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ABP steekt 100 miljoen in studentenkamers
Buitenlandse studenten zien Parkstad niet zitten
Vaals blijft hopen op studentencampus
‘Kwaliteitskeurmerk voor studentenpand’
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen