Roel van der Stegen pakt zilver bij NK veldrijden

Roel van der Stegen heeft bij de Nederlandse kampioenschappen veldrijden in Huijbergen het zilver gepakt bij de beloften.

Veldrijder Roel van der Stegen 18e in Wereldbekercross

Roel van der Stegen is bij de wereldbeker veldrijden in Namen als 18e over de streep gekomen.

Roel van der Stegen eindigt in middenmoot Hoogerheide

Veldrijder Roel van der Stegen is in de wereldbekerwedstrijd in Hoogerheide in de middenmoot geëindigd. Hij kwam als 25e over de finish.

Roel van der Stegen wint in Didam

Roel van der Stegen heeft in Didam de Specialized Veldrit om de Nevelhorst op zijn naam geschreven.

Mountainbike: Milan Vader eindigt als zesde bij EK

Milan Vader is in Zweden bij de Europese kampioenschappen voor mountainbikers onder de 23 jaar als zesde geëindigd.

Dumoulin opnieuw Limburgs wielrenner van het jaar

Tom Dumoulin is maandagavond opnieuw uitgeroepen tot Limburgs wielrenner van het jaar.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten