Overslaan en naar de inhoud gaan

Roel Janssen ontbreekt bij Fortuna Sittard

Geplaatst opdonderdag 20 augustus 2015 - 14:39

Zonder aanvoerder Roel Janssen maakt Fortuna Sittard zich op voor het uitduel met Helmond Sport.

De centrumverdediger kreeg in de wedstrijd tegen Achilles'29 een tik op zijn enkel en is niet op tijd fit. Zijn plek wordt vrijdag ingenomen door Ferry de Regt.

Knieblessure
Ook Janssen nummer twee, Tim, ontbreekt voorlopig nog in de selectie. De spits is herstellende van een knieblessure die hij opliep in de voorbereiding tegen Spaubeek. De aanvaller staat vermoedelijk nog wel enkele weken aan de kant.

Raymond Fafiani
Daarentegen staat middenvelder Raymond Fafiani voor zijn officiële debuut. Zijn komst zorgt ervoor dat Jordie Briels als linker aanvaller begint en Muhammed Mert naar de bank verhuist. "We hebben de wedstrijd tegen Achilles teruggekeken", vertelt assistent-trainer Jeffrey Kooistra. "We verliezen maar spelen tachtig minuten goed. Daar houden we ons aan vast. Tegen Helmond liggen er voldoende kansen voor ons."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna zegt contracten van negen spelers op
Fortuna: Voorn transfervrij, Janssen tekent contract
Fortuna-speler Tim Janssen is erbij in Oss
Fortuna-aanvaller Tim Janssen kiest voor avontuur in VS
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen