Overslaan en naar de inhoud gaan

Roel Janssen ontbreekt bij Fortuna Sittard

Geplaatst opdonderdag 20 augustus 2015 - 14:39

Zonder aanvoerder Roel Janssen maakt Fortuna Sittard zich op voor het uitduel met Helmond Sport.

De centrumverdediger kreeg in de wedstrijd tegen Achilles'29 een tik op zijn enkel en is niet op tijd fit. Zijn plek wordt vrijdag ingenomen door Ferry de Regt.

Knieblessure
Ook Janssen nummer twee, Tim, ontbreekt voorlopig nog in de selectie. De spits is herstellende van een knieblessure die hij opliep in de voorbereiding tegen Spaubeek. De aanvaller staat vermoedelijk nog wel enkele weken aan de kant.

Raymond Fafiani
Daarentegen staat middenvelder Raymond Fafiani voor zijn officiƫle debuut. Zijn komst zorgt ervoor dat Jordie Briels als linker aanvaller begint en Muhammed Mert naar de bank verhuist. "We hebben de wedstrijd tegen Achilles teruggekeken", vertelt assistent-trainer Jeffrey Kooistra. "We verliezen maar spelen tachtig minuten goed. Daar houden we ons aan vast. Tegen Helmond liggen er voldoende kansen voor ons."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna zegt contracten van negen spelers op
Fortuna: Voorn transfervrij, Janssen tekent contract
Fortuna-speler Tim Janssen is erbij in Oss
Fortuna-aanvaller Tim Janssen kiest voor avontuur in VS
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen