AZ - VVV-Venlo (1 december 2019)

Roel Janssen terug naar Fortuna Sittard

VVV-verdediger Roel Janssen vertrekt aan het einde van dit seizoen naar Fortuna Sittard. Hij tekent in Sittard een contract voor drie seizoenen.

VVV-Venlo - FC Utrecht (2 feb 2020)
VVV-Venlo zegt aflopende contracten steunpilaren formeel op

VVV-Venlo heeft de aflopende verbintenissen van vijf basisspelers formeel opgezegd.

Roel Janssen geschorst én geblesseerd

VVV-Venlo kan voorlopig niet rekenen op Roel Janssen. De linksback is niet alleen geschorst, maar heeft nu ook een flinke blessure aan zijn knie.

VVV'er Janssen drie duels langs de kant

Roel Janssen van VVV-Venlo is ook door de commissie van beroep van de KNVB voor vier duels geschorst, waarvan één voorwaardelijk.

VVV'er Janssen ondanks schorsing inzetbaar tegen Fortuna

VVV'er Roel Janssen mag zich zaterdagavond bij de aftrap van het duel tegen Fortuna Sittard melden.

Steijn: 'We zijn niet meer het lelijke eendje in Eredivisie'

Al drie achtereenvolgende wedstrijden verloor VVV-Venlo niet van Feyenoord. Twee keer won de ploeg en de andere keer bleef het bij een gelijke stand.

VVV'er vier wedstrijden langs de kant na pijnlijke overtreding

De KNVB blijft bij het besluit om VVV'er Roel Janssen te schorsen voor vier wedstrijden.

Linksback Janssen blijft, linksbuiten Hunte vertrekt bij VVV

VVV-Venlo is er opnieuw in geslaagd een basisspeler voor de club te behouden. Roel Janssen verlengt zijn contract bij de eredivisionist met twee seizoenen. Aanvaller Torino Hunte vertrekt daarentegen bij de club.

VVV-aanvaller Van Crooij nog onzeker voor derby

Het is nog onduidelijk of VVV-aanvaller Vito van Crooij vrijdag kan spelen tegen Fortuna Sittard.

Aanvoerder Post twijfelgeval voor duel met Den Bosch

Naast het vervangen van de geschorste Roel Janssen heeft Maurice Steijn nog meer kopzorgen in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten