Overslaan en naar de inhoud gaan

Roeister Scheenaard met overmacht naar finale NK Klein

Geplaatst opzaterdag 20 april 2019 - 19:45

Lisa Scheenaard heeft zich zaterdag met overmacht gekwalificeerd voor de finale van de NK Klein.

De skiffeuse uit Weert plaatste zich op de Bosbaan in Amsterdam met de snelste tijd op de 2000 meter voor de kwartfinale en was daarin ruim 6 seconden sneller dan Olivia van Roijen. Scheenaard legde het traject tussen start en finish af in 8 minuten en 8,15 seconden.

Eerste Paasdag
Ook in de halve finale kwam zij als eerste over de streep. Ze had ruim negen seconden meer nodig dan in de kwartfinale, maar liet de overige deelnemers opnieuw ver achter zich. Op Eerste Paasdag staat de finale op het programma.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen