Overslaan en naar de inhoud gaan

Roeister Maaike Head doet goede zaken op okt in Luzern

Geplaatst opzondag 22 mei 2016 - 17:34

Roeister Maaike Head heeft goede zaken gedaan op het olympisch kwalificatietoernooi in Luzern.

In hun lichte vrouwen-dubbeltwee wonnen de voormalig inwoonster van Meerssen en Ilse Paulis hun serie en gaan met vertrouwen naar de finale op dinsdag.

Minimaal tweede
Paulis
en Head eindigden in een tijd van 6.54,44, ruim zes seconden voor de Zweedse boot. In de finale moeten ze minimaal tweede worden. De vrouwen-dubbeltwee moet maandag het water op voor een herkansing. Omdat vaste waarde Marloes Oldenburg ziek was, moest de Weertse Lisa Scheenaard met Karien Robbers het water op. Dat duo kwam negentien honderdsten tekort op Italië en vier seconden op de Deensen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen