Overslaan en naar de inhoud gaan

Rodinde Rutjes verlengt wereldtitel ponymennen

Geplaatst opzondag 19 september 2021 - 20:31

Rodinde Rutjes uit Weert heeft in Haras du Pin haar wereldtitel ponymennen geprolongeerd.

De 24-jarige Rutjes stond in de dressuur voor tweespannen na de eerste dag met 47,1 strafpunten nog achter de Duitse René Jeurink, maar legde met Kuikenhorster Milano en de Kuilen’s Brody beslag op de tweede plaats in de marathon. Dat was voldoende om met 143,95 punten het eindklassement te winnen en opnieuw wereldkampioen te worden.

Meer goud
Naast de individuele wereldtitel voor Rutjes en een gouden plak voor Marijke Hammink behaalde Nederland ook goud in de landenwedstrijd. Brent Janssen mocht een zilveren medaille mee naar huis nemen door als tweede te eindigen bij de enkelspannen en Jan de Boer won met zijn vierspan brons.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen