ANP-312354372

Eerste editie SchlagerFestival Eindhoven alweer afgelast

Het SchlagerFestival dat op 14 december in Eindhoven zou worden gehouden, gaat niet door. Dat is af te leiden uit een tekst op de website van het festival.

poppodium
Investering moet grote concerten Rodahal mogelijk maken

De Rodahal in Kerkrade krijgt een flinke opknapbeurt. De gemeente Kerkrade investeert samen met twee partners 150.000 euro om de hal weer geschikt te maken voor grote concerten.

Kerkrade onthult 11 meter hoog beeld

De gemeente Kerkrade presenteert donderdagavond het kunstwerk Viva la Vida bij de Rodahal.

Fanfare Puth onttroond als wereldkampioen in eerste divisie

Koninklijke Fanfare St.Caecilia Puth, de wereldkampioen van 2013 in de eerste divisie, heeft zondag in de Rodahal afstand gedaan van de WMC-titel.

Parkstad Popstad wil meer podia aan zich binden

Parkstad Popstad wil graag een vierde poppodium in de regio én nauwere samenwerking met de Rodahal. Op die manier moet een netwerk ontstaan waarin popbands van alle soorten en maten een plek in de regio kunnen krijgen.

Golden Earring keert terug in Rodahal
Golden Earring komt naar Kerkrade. De Haagse groep treedt op zaterdag 21 oktober op in de Rodahal.
Limburg kan fluiten naar optreden Jan Smit

De populaire Volendamse zanger Jan Smit komt niet terug naar Limburg, nadat hij eerder voor een optreden in Kerkrade verstek moest laten gaan omdat hij geveld was door een hersenschudding.

Jan Smit op tijd hersteld voor volgend optreden

Jan Smit moest zijn optreden in de Rodahal zaterdagavond verstek laten gaan. Maar de Volendamse zanger lijkt komende komende zaterdag wel gewoon op de planken te kunnen staan in Apeldoorn.

Jan Smit en Limburg geen gelukkige combinatie

Jan Smit maakte vrijdag bekend dat zijn concert in de Rodahal in Kerkrade zaterdagavond niet doorgaat. Het is niet voor het eerst dat de zanger uit Volendam verstek moet laten gaan.

Jan Smit valt van trap en moet concert in Kerkrade afzeggen

Jan Smit zal zaterdagavond als gevolg van een val niet optreden in de Rodahal in Kerkrade.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten