Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda zonder Pluim naar Emmen

Geplaatst opdonderdag 6 november 2014 - 15:50

Roda JC reist vrijdag zonder Wiljan Pluim naar Drenthe, waar FC Emmen (20.00 uur) de tegenstander is.

Pluim heeft deze week vanwege privéomstandigheden niet kunnen trainen. "Zolang zijn hoofd niet naar voetballen staat, heeft hij van mij carte blanche om weg te blijven", aldus Trost.

Opstelling
Net als tegen Achilles’29, toen Pluim vlak voor de wedstrijd afhaakte, zal hij worden vervangen door Anco Jansen. Daardoor staat hetzelfde elftal aan de aftrap als in Groesbeek.

Martijn Monteyne (die wel de eerste minuten bij het tweede heeft gemaakt), Nayib Lagouireh (hamstringklachten) en Rigino Cicilia (enkelblessure) zijn niet inzetbaar.

Periode
FC Emmen is met 35 treffers de meest productieve ploeg van de eerste divisie. De mannen van Joop Gall staan zonder puntenverlies (en een doelsaldo van 17-1) bovenaan in de tweede periode. "Emmen zal er thuis vanaf het begin bovenop kletsen", verwacht Trost. "De vraag is of wij daar onderuit weten te voetballen."

Tegen FC Volendam (3-0 nederlaag) lukte dat eerder dit seizoen niet en werd Roda weggeblazen. Het team van Trost hanteerde toen wel een ander systeem.

Kracht
Na deze speelronde volgt een vrij weekeinde. Trost: "Het zou mooi zijn als we deze periode goed kunnen afsluiten. Het wordt wel een zware wedstrijd. Emmen heeft een paar leuke voetballers en kan bovendien met zijn kracht echt eerstedivisievoetbal spelen. Het is momenteel één van de betere ploegen."

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Gerelateerde berichten

Roda wint wel in Emmen en is koploper in Jupiler League
Pluim genomineerd voor Bronzen Stier
Roda-VVV 7-12-14
Titelaspiraties Roda lopen tikje op in Venlo
Interesse van NAC, Willem II en Inter Baku in Wiljan Pluim
Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen