Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda zonder Alberg op jacht naar tweede zege van seizoen

Geplaatst opdonderdag 12 september 2019 - 22:50

Roda JC wil vrijdag op bezoek bij FC Eindhoven de overwinning op TOP Oss van vorige week een goed vervolg geven, maar zal dat zonder Roland Alberg moeten doen.

Roda-trainer Jean-Paul de Jong verwacht de komende twee tot vier weken geen beroep te kunnen doen op de aanvallende middenvelder.

Spierblessure
Alberg viel afgelopen zondag geblesseerd uit in het duel tegen Top Oss. Hij kampt met een spierblessure. In de wedstrijd tegen Eindhoven ontbreken ook Chance Simakala (ziek) en Roshon van Eijma. De verdediger was voor het eerst geselecteerd voor het nationale elftal van Curaçao en pas donderdagmiddag weer terug in Nederland.

Jensen
De Jong kan wel weer beschikken over Richard Jensen die afgelopen zondag voor het eerst sinds een half jaar weer minuten maakte in het eerste elftal na een knieblessure. Hij werd na een klein uur gewisseld, maar de Roda-coach verwacht dat hij tegen Eindhoven langer kan spelen.

Goede herinneringen
FC Eindhoven is geen onbekende voor De Jong, hij was er twee seizoenen trainer en bewaart goede herinneringen aan de club. Toch hoopt hij - vanzelfsprekend - dat Roda de punten mee naar huis neemt. “Het zou mooi zijn als we een vervolg kunnen geven aan het goede spel tegen TOP Oss. In Volendam hebben we de ondergrens bereikt en nu zijn we op de weg naar boven.”

De wedstrijd tussen Eindhoven en Roda JC begint om 20:00 uur en is live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen