Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda wint van Borussia Mönchengladbach

Geplaatst opzondag 14 juli 2019 - 18:10

Het oefenduel tussen Borussia Mönchengladbach onder 23 en Roda JC is in een Kerkraadse zege geëindigd. Op het veld van de Duitse amateurclub SC Salingia 08 Barmen in Jülich werd het 1-2.

Het oefenduel tussen Borussia Mönchengladbach onder 23 en Roda JC is in een Kerkraadse zege geëindigd. Op het veld van de Duitse amateurclub SC Salingia 08 Barmen in Jülich werd het 1-2.

Kerkraadse aanval
De laatste
Kerkraadse aanwinst Robert Klaasen startte in de basis. Verder begon trainer Jean-Paul de Jong met Mertens in het doel. Ook basisplaatsen voor de Kroatische spits Ivan Prtajin, die op proef is, middenvelder Gobitaka, de jeugdige aanvaller Safouane Ahidar, testspeler en verdediger Timothy Durwael, de Mexicaanse linksback Alonso en Helder. Die laatste is een testspeler uit de jeugd van Benfica. De eerste kans was voor de Duitse ploeg, gevolgd door een goede kans voor Prtajin. Zijn kopbal ging via de doelman en de lat over. Gladbach kwam in de 17e minuut op voorsprong en 1-0 was ook de ruststand.

Gelijkmaker
Bij het begin van de tweede helft kwamen Roshon van Eijma en Niels Verburgh in het veld voor Daryl Werker en Nicky Souren. Even later viel de gelijkmaker: Fadel Gobitaka scoorde in de lange hoek, 1-1. Daarna maakte Ivan Prtajin alleen voor de doelman géén fout en bracht Roda JC op voorsprong, 1-2.

Wissels
Trainer De Jong liet daarna alleen de twee invallers én doelman Raf Mertens staan.
Schütte, Flapper, Vanhove, Tanriver, Jap Tjong, Brrou, Stassen en Remans completeerden de elf. Ook de tegenstander wisselde een aantal spelers maar de stand veranderde niet meer.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen