Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda wijst Bassong de deur, anderen 'niet goed genoeg'

Geplaatst opzaterdag 14 juli 2018 - 22:10

Roda JC ziet geen heil in het aantrekken van één of meerdere testspelers die deze week bij de selectie aansloten. De club wijst zodoende ook Sebastien Bassong af.

De Kameroener is volgens algemeen én technisch directeur Harm van Veldhoven niet fit genoeg om van meerwaarde te kunnen zijn voor de club.

Overbelast
"Hij kon zaterdagavond tegen VVCS al niet meespelen, omdat hij overbelast was", aldus van Veldhoven tegen 1Limburg. "We zien bij hem te weinig waar we uiteindelijk op terug zouden kunnen vallen in de competitie. Daarom nemen we afscheid van hem."

Lees ook: Roda JC met testspelers onderuit tegen werklozenteam

'Niet goed genoeg'
Naast Bassong is het ook einde verhaal voor Brandon-Lee Griffiths, Leon Jensen en Alperen Schahin bij Roda JC. Zij speelden wel in het met 2-1 verloren oefenduel tegen de contractloze profvoetballers. "Ze zijn wat ons betreft niet goed genoeg", concludeert de directeur.

Bevestiging
Dat Griffiths in die oefenpot tot scoren kwam, kon de Roda-staf echter niet van gedachten veranderen. Van Veldhoven: "De wedstrijd bevestigde het beeld wat wij van hen hadden. Daarnaast lieten we hen meespelen, om onze andere jongens te kunnen ontlasten."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen