Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda wijst Bassong de deur, anderen 'niet goed genoeg'

Geplaatst opzaterdag 14 juli 2018 - 22:10

Roda JC ziet geen heil in het aantrekken van één of meerdere testspelers die deze week bij de selectie aansloten. De club wijst zodoende ook Sebastien Bassong af.

De Kameroener is volgens algemeen én technisch directeur Harm van Veldhoven niet fit genoeg om van meerwaarde te kunnen zijn voor de club.

Overbelast
"Hij kon zaterdagavond tegen VVCS al niet meespelen, omdat hij overbelast was", aldus van Veldhoven tegen 1Limburg. "We zien bij hem te weinig waar we uiteindelijk op terug zouden kunnen vallen in de competitie. Daarom nemen we afscheid van hem."

Lees ook: Roda JC met testspelers onderuit tegen werklozenteam

'Niet goed genoeg'
Naast Bassong is het ook einde verhaal voor Brandon-Lee Griffiths, Leon Jensen en Alperen Schahin bij Roda JC. Zij speelden wel in het met 2-1 verloren oefenduel tegen de contractloze profvoetballers. "Ze zijn wat ons betreft niet goed genoeg", concludeert de directeur.

Bevestiging
Dat Griffiths in die oefenpot tot scoren kwam, kon de Roda-staf echter niet van gedachten veranderen. Van Veldhoven: "De wedstrijd bevestigde het beeld wat wij van hen hadden. Daarnaast lieten we hen meespelen, om onze andere jongens te kunnen ontlasten."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen