Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda voor komend seizoen: wie blijft en wie niet?

Geplaatst opdonderdag 19 mei 2016 - 12:15

Roda JC heeft donderdag bekend gemaakt met welke spelers de club volgend seizoen door wil en van wie er afscheid wordt genomen.

Eerder werd al bekend dat Jordy Buijs en Maecky Ngombo zouden vertrekken en dat geldt ook voor Rigino Cicilia, Nayib Lagouireh en de keepers Bram Verbist en Yannick Derix.

Doorlopende contracten
Verder hebben Benjamin van Leer, Ard van Peppen, Ugur Inceman, Tom van Hyfte en Daniel de Silva nog een doorlopend contract. Dat geldt ook voor de huurlingen Mitchel Paulissen (VVV), Jens van Son (Fortuna) en Santiago Palacios (MVV). Zij keren terug van hun verhuurperiode.

Zomeraanwinst en contractverlengingen
Het contract van Daryl Werker, die het afgelopen jaar op huurbasis voor MVV uitkwam, is verlengd. Hij zal vanaf komend seizoen aansluiten bij de selectie. Naast Werker zijn ook de contracten van Nathan Rutjes, Farshad Noor en doelman Nick Wolters verlengd. De Kerkradenaar Tim Blättler heeft eveneens een contract getekend bij Roda JC. Routinier Roel Brouwers werd eerder deze week gepresenteerd als eerste zomeraanwinst van de club.

Onderhandelingen
De club voert op dit moment nog gesprekken met Arjan Swinkels, Tomi Juric, Georgy Zhukov, Martin Milec, Marcos Gullón, Martijn Monteyne, Hicham Faik, Rydell Poepon en Mike van Duinen. In sommige gevallen heeft Roda JC daarbij de medewerking nodig van de club waarbij de spelers momenteel onder contract staan.

Blessure
Henk Dijkhuizen, die in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle zwaar geblesseerd raakte, heeft een aflopend contract. Met de verdediger en zijn zaakwaarnemer is afgesproken dat de club hem tijdens zijn revalidatie begeleidt en ondersteunt. Na zijn herstel gaat de club kijken of Dijkhuizen alsnog kan aansluiten bij de selectie.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda JC zegt alle aflopende contracten op
Handbal stockfoto (27 okt 2019)
Oranje verliest eerste wedstrijd om Karpaten Cup
Dani Bindels
Geleense ijshockeyer met Duitsland naar jeugd-WK
Juul Franssen judoka Reuver
Judoka Juul Franssen geselecteerd voor WK
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen