Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda voor komend seizoen: wie blijft en wie niet?

Geplaatst opdonderdag 19 mei 2016 - 12:15

Roda JC heeft donderdag bekend gemaakt met welke spelers de club volgend seizoen door wil en van wie er afscheid wordt genomen.

Eerder werd al bekend dat Jordy Buijs en Maecky Ngombo zouden vertrekken en dat geldt ook voor Rigino Cicilia, Nayib Lagouireh en de keepers Bram Verbist en Yannick Derix.

Doorlopende contracten
Verder hebben Benjamin van Leer, Ard van Peppen, Ugur Inceman, Tom van Hyfte en Daniel de Silva nog een doorlopend contract. Dat geldt ook voor de huurlingen Mitchel Paulissen (VVV), Jens van Son (Fortuna) en Santiago Palacios (MVV). Zij keren terug van hun verhuurperiode.

Zomeraanwinst en contractverlengingen
Het contract van Daryl Werker, die het afgelopen jaar op huurbasis voor MVV uitkwam, is verlengd. Hij zal vanaf komend seizoen aansluiten bij de selectie. Naast Werker zijn ook de contracten van Nathan Rutjes, Farshad Noor en doelman Nick Wolters verlengd. De Kerkradenaar Tim Blättler heeft eveneens een contract getekend bij Roda JC. Routinier Roel Brouwers werd eerder deze week gepresenteerd als eerste zomeraanwinst van de club.

Onderhandelingen
De club voert op dit moment nog gesprekken met Arjan Swinkels, Tomi Juric, Georgy Zhukov, Martin Milec, Marcos Gullón, Martijn Monteyne, Hicham Faik, Rydell Poepon en Mike van Duinen. In sommige gevallen heeft Roda JC daarbij de medewerking nodig van de club waarbij de spelers momenteel onder contract staan.

Blessure
Henk Dijkhuizen, die in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle zwaar geblesseerd raakte, heeft een aflopend contract. Met de verdediger en zijn zaakwaarnemer is afgesproken dat de club hem tijdens zijn revalidatie begeleidt en ondersteunt. Na zijn herstel gaat de club kijken of Dijkhuizen alsnog kan aansluiten bij de selectie.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda JC zegt alle aflopende contracten op
Handbal stockfoto (27 okt 2019)
Oranje verliest eerste wedstrijd om Karpaten Cup
Dani Bindels
Geleense ijshockeyer met Duitsland naar jeugd-WK
Juul Franssen judoka Reuver
Judoka Juul Franssen geselecteerd voor WK
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen