Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-voetballer Roland Alberg accepteert schorsing

Geplaatst opmaandag 23 november 2020 - 18:15

Roland Alberg en zijn club Roda JC accepteren het schikkingsvoorstel van de KNVB van drie wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk.

Alberg werd afgelopen vrijdag door scheidsrechter Jochem Kamphuis van het veld gestuurd toen hij ter hoogte van de middenlijn NEC'er Elayis Tavsan onderuit haalde.

Met nog een half uur te spelen moest Roda JC met tien man verder en lukte het niet om de 1-0 voorsprong te verdedigen in Nijmegen. In de slotfase kwam NEC alsnog langszij en leverde de ploeg van Alberg twee punten in. De aanvaller moet door de schorsing twee wedstrijden toekijken en mist het duel van zaterdag, in eigen huis, tegen Excelsior. Ook een week later is Alberg er nog niet bij als Roda JC in Eindhoven speelt tegen Jong PSV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen