Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-voetballer Roland Alberg accepteert schorsing

Geplaatst opmaandag 23 november 2020 - 18:15

Roland Alberg en zijn club Roda JC accepteren het schikkingsvoorstel van de KNVB van drie wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk.

Alberg werd afgelopen vrijdag door scheidsrechter Jochem Kamphuis van het veld gestuurd toen hij ter hoogte van de middenlijn NEC'er Elayis Tavsan onderuit haalde.

Met nog een half uur te spelen moest Roda JC met tien man verder en lukte het niet om de 1-0 voorsprong te verdedigen in Nijmegen. In de slotfase kwam NEC alsnog langszij en leverde de ploeg van Alberg twee punten in. De aanvaller moet door de schorsing twee wedstrijden toekijken en mist het duel van zaterdag, in eigen huis, tegen Excelsior. Ook een week later is Alberg er nog niet bij als Roda JC in Eindhoven speelt tegen Jong PSV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen