Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda versterkt selectie met Duitser Donis Avdijaj

Geplaatst opmaandag 15 januari 2018 - 15:08

Roda JC heeft de selectie versterkt met Donis Avdijaj in Kerkrade.

De 21-jarige aanvaller wordt gehuurd van FC Schalke 04. De jonge Duitser trainde afgelopen week al mee met de selectie.

Keuring
De speler is medisch gekeurd en dus officieel toegevoegd aan de selectie.

Lees ook: Roda JC wil aanvaller van FC Schalke 04 huren

Speelminuten
Avdijaj
kreeg in Duitsland geen speelminuten in het eerste elftal. In Kerkrade is die kans er wel. Roda JC was namelijk op zoek naar aanvallende versterking. De speler kan zowel in de aanval als op het middenveld uit de voeten.

Technisch begaafd
Technisch Directeur Harm van Veldhoven is blij met de aanwinst. "We zijn verguld met de komst van Donis naar Roda JC. Donis heeft ervaring in Europese wedstrijden en kan op meerdere aanvallende posities uit de voeten", zegt hij op de clubsite. "Hij is een technisch begaafde spelers die bezit over scorend vermogen."

Youtube
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen