Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-verdediger wekenlang buitenspel

Geplaatst opdonderdag 4 oktober 2018 - 16:29

Roda-speler Niels Verburgh is de komende weken uitgeschakeld.

De 20-jarige centrale verdediger is woensdag in Genk geopereerd aan zijn meniscus.

Herstel
Trainer Robert Molenaar verwacht dat de Belg tussen de drie en vijf weken moet herstellen van de operatie. Daarna zal Verburgh weer langzaam gaan trainen. Hij had al klachten in die knie, maar dat was aan de kniebanden en niet aan de meniscus.

Ingreep
Door een valpartij in de wedstrijd tegen FC Eindhoven twee weken geleden raakte de meniscus beschadigd. Een operatie was daardoor noodzakelijk.

Selectie
Verburgh is overigens de enige speler die niet beschikbaar is voor het duel vrijdagavond in eigen huis. In de selectie ontbreekt wel nog aanvaller Celestin Djim die enkele weken geleden teruggezet is naar het tweede elftal omdat hij onvoldoende motivatie en inzet toonde.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen