Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-trainer Molenaar: 'Gestolen punt gepakt tegen Sparta'

Geplaatst opzaterdag 19 januari 2019 - 11:24

Roda JC heeft vrijdagavond tegen Sparta een 2-0 achterstand om weten te buigen naar een gelijkspel. "Laten we het op een gestolen punt houden", reageert trainer Robert Molenaar.

Het was middenvelder Mario Engels die vlak vóór en vlak na de rust de twee goals maakte. "Terugkomen van een achterstand is misschien wel beter dan drie punten pakken", aldus de Duitse topscorer.

Uitstekend moment
"Sparta is zeer goed begonnen en heeft ons direct onder druk gezet. We wisten ons daarna met moeite staande te houden", aldus doelman Radomir Novaković. Hij denkt dat de ploeg op een uitstekend moment een doelpunt maakte. Daar sluit trainer Molenaar zich bij aan.

Lees ook: Roda verdiend met één punt vertrokken uit Rotterdam

De Kerkraadse club staat na 21 wedstrijden op de vijfde plek. Vrijdag is hekkensluiter Jong AZ de tegenstander.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen