Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-trainer Kalezic kijkt uit naar terugkeer op oude nest

Geplaatst opwoensdag 9 maart 2016 - 15:52

Roda-trainer Darije Kalezic kijkt uit naar zijn terugkeer op De Vijverberg.

De oefenmeester maakte in Doetinchem zijn laatste dagen als profvoetballer en zijn eerste dagen als trainer mee.

Vlekkeloos
"Als jonge coach van het tweede werd ik kampioen van Nederland met mijn jongens. Twee jaar later mocht ik als hoofdcoach van het eerste elftal kampioen worden van de Jupiler League. En wij bleven vlekkeloos in de eredivisie een jaar later. Dat zijn hele mooie herinneringen", aldus Kalezic over zijn tijd bij De Graafschap.

Poepon
Roda-aanvaller Rydell Poepon keert vrijdag voor het eerst terug op De Vijverberg. Kalezic en Poepon kennen elkaar van die tijd, het kampioensjaar 2010. "Ik heb in Doetinchem mooie tijden meegemaakt. En mindere tijden", zegt Poepon. Twee jaar na het kampioenschap degradeerde De Graafschap weer. Daarna vertrok Poepon naar ADO Den Haag.

Lijfsbehoud
Roda JC Kerkrade kan de komende weken een flinke stap zetten richting lijfsbehoud in de eredivisie. Er staan cruciale wedstrijden op het programma tegen achtereenvolgens laagvliegers De Graafschap en Cambuur. Vrijdagavond staat de uitwedstrijd tegen hekkensluiter De Graafschap op het programma. Vorig jaar promoveerden beide clubs via de play-offs. Eerder dit seizoen won Roda thuis met 1-0. De wedstrijd begint vrijdag om 20.00 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda: deze week nog geen witte rook over nieuwe trainer
Darije Kalezic rond met Roda JC
Kalezic: handhaven in Eredivisie is het doel
Roda-trainer Kalezic rekent op versterkingen
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen