Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-trainer Kalezic 'gevoelloos' na beschamende vertoning

Geplaatst opdonderdag 29 oktober 2015 - 14:52

Roda JC-trainer Darije Kalezic beleefde woensdag alles behalve een prettig bekeravondje op bezoek bij de amateurs van FC Lienden.

De club uit Kerkrade kroop in het Betuwedorp door het oog van de naald en wist pas na verlenging en strafschoppen te winnen.

Gevoelloos
Roda's trainer ergerde zich groen en geel aan het spel van zijn ploeg. "De eerste twintig minuten was ik woedend, daarna gevoelloos", liet Kalezic zich ontvallen in gesprek met FOX Sports.

Oprollen
Dat Roda het zo moeilijk had tegen nota bene een amateurclub stemde de trainer uiterst ontevreden. "Met alle respect, maar je neemt het op tegen een club die twee niveaus lager speelt en die moet je dan gewoon oprollen." Kalezic legde verantwoordelijkheid voor het magere spel volledig bij zijn spelers. "Het is aan de jongens zelf. Als ze hier graag langer blijven en een verlenging willen spelen, dan moeten ze dat doen. Het is hun eigen keus."

Ondanks de moeilijke avond bekert Roda wel door. Donderdagavond wordt bekend welke ploeg de club treft in de achtste finales van de KNVB-beker.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda treft debutant Siem de Jong in bekerduel met PSV
Roda: deze week nog geen witte rook over nieuwe trainer
Darije Kalezic rond met Roda JC
Kalezic: handhaven in Eredivisie is het doel
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen