Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-supporters starten petitie om Ngombo te behouden

Geplaatst opwoensdag 25 mei 2016 - 22:36

Supporters van Roda JC zijn een petitie gestart om Maecky Ngombo in Kerkrade te behouden.

Roda liet vorige week weten niet verder te willen met de 21-jarige aanvaller omdat hij 'exorbitant hoge eisen' had. De club was al bijna drie maanden in onderhandeling met Ngombo, maar dat resulteerde niet in een contract.

Kerkrade
De supporters vinden dat Ngombo een aanwinst is en in Kerkrade moet blijven omdat hij afgelopen seizoen belangrijke doelpunten heeft gemaakt. Oud-Roda-speler Pino Canale is begeleider van Ngombo en ook hij zou het liefste zien dat de aanvaller in Kerkrade bleef.

Salariseisen
​Canale is volgens eigen zeggen in gesprek met technisch directeur Ton Caanen en de deur staat weer 'op een kier'. Hij betreurt het dat er verhalen de ronde doen over salariseisen van drie ton. "Dat klopt niet, het is minder dan de helft van dat bedrag."

Ton Caanen was woensdagavond niet bereikbaar voor een reactie.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda JC - Ajax (31 januari 2016)
Ngombo is opnieuw de held van Roda JC
Roda gaat supersub Ngombo contract aanbieden
Ngombo geselecteerd voor Jong België
Ngombo van Roda JC naar Fortuna Düsseldorf
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen