Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-spelers opgewacht na nederlaag bij Sparta

Geplaatst opmaandag 6 april 2015 - 20:02

Een grote groep Roda-supporters heeft in Kerkrade de spelers van de Kerkraadse club opgewacht na de roemloze nederlaag maandagmiddag in Rotterdam.

Meer dan 200 aanhangers hadden zich maandagavond verzameld bij het Parkstad Limburg Stadion.

Gejoel
Toen even voor 20:00 uur de selectie terugkeerde op de thuisbasis, werden de spelers onthaald op gejoel en kregen ze teksten als "Jullie zijn de ploeg niet waard" naar het hoofd geslingerd. De spelers gingen bij het uitstappen van de bus meteen met de supporters in gesprek. Ondanks de hoog opgelopen emoties bij de Roda-aanhang verliep de ontvangst rustig, meldt een van de aanwezige agenten op Twitter.

In gesprek
Daarna gingen vertegenwoordigers van de supportersverenigingen in gesprek met de technische staf. Volgens iemand van Ultras Kekrrade waren spelers en technische staf daarbij aanwezig. De conclusie van het overleg was dat de 'spelers blijven geloven in TS' (technische staf red.) en de 'TS in selectie.' Alle betrokkenen zijn het er wel over eens dat de selectie van Roda JC 'te groot is. '

Directeur Wim Collard was niet aanwezig bij het overleg.

Wanprestatie
De ploeg onder leiding van trainer René Trost ging maandagmiddag in het stadion van Sparta Rotterdam een dramatische 6-0 onderuit.
De ondermaatse prestaties van de club leidden al tijdens de wedstrijd tot verontwaardigde reacties bij de aanhang. Een deel van de fans die waren meegereisd naar Rotterdam verliet al bij rust het stadion. De stand was toen al een genante 4-0.

Foto: Nils Rompen

Lees ook:
- Pak slaag voor Roda JC na schandalig optreden
- Bus met Roda-supporters in rust al weg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Ook Monteyne sluit aan bij Roda JC
Uitstel van besluit over hulp gemeente aan Roda JC
Trost vrijwillig weg bij Roda: 'Clubbelang gaat voor'
Roda JC wil huur stadion naar 600.000 euro per jaar verlagen
Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen