Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-speler Jansen ontkent spugen op arbiter Sanders

Geplaatst opmaandag 2 februari 2015 - 12:15

Roda JC-aanvaller Anco Jansen ontkent dat hij zondag tijdens de derby tegen MVV heeft gespuugd op scheidsrechter Jeroen Sanders.

"Ik heb bij MVV-Roda absoluut NIET gespuugd", schrijft Jansen op Twitter.

Rode kaart
De speler kreeg geel na 22 minuten nadat hij zich misdroeg tegenover de grensrechter. Jansen was het niet eens met een beslissing van de arbitrage. Hij stapte na zijn tirade naar arbiter Sanders en leek daarbij te spugen. De scheidsrechter gaf daarop direct een rode kaart. De vierde official bevestigde het spugen tegenover de camera van FOX Sports. Bekijk hier de beelden van het opmerkelijke voorval.

Het kwakkelende Roda JC vreest dat Anco Jansen een lange schorsing tegemoet kan zien.

Afgehaakt
De wedstrijd tegen MVV eindigde voor Roda in een gevoelige 3-1 nederlaag. Daarmee lijken de Kerkradenaren definitief afgehaakt in de strijd om de titel.

Lees ook: MVV velt Roda in kolkende Geusselt

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda met Gyasi, maar zonder Jansen
Roda en Boluspor zijn het eens over transfer Anco Jansen
Roda JC'er Anco Jansen kan voor twee jaar naar Turkije
Drukte voor de wedstrijd Roda JC - Jong Ajax
Extra kassa vanwege drukte Roda-Jong Ajax
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen