Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda-redder Aleksei Korotaev optimistisch over rechtszaak

Geplaatst opzondag 24 december 2017 - 16:02

Roda-geldschieter Aleksei Korotaev verwacht dat hij zijn rechtszaak binnenkort positief kan afsluiten.

"Hij zegt dat hij zelfs nu al een deal kan sluiten met justitie om het definitief af te ronden, maar hij wil dat niet omdat hij 100 procent overtuigd is van zijn volledige onschuld", zegt Roda-directeur Wim Collard in het L1 Radio voorzittersdiner.

Skype
De clubleiding van Roda JC heeft regelmatig contact met investeerder
Korotaev. "Vrijdag hebben we weer uitgebreid via Skype met elkaar gesproken", zegt Collard.

Lees ook: Roda en geldschieter Korotaev blijven contact houden

Uitspraak
De Zwitsers-Russische zakenman kan nog steeds niet over zijn
banktegoeden beschikken, in afwachting van de uitspraak in zijn rechtszaak in Dubai. Korotaev is op borgtocht vrij en heeft volgens Collard veel vertrouwen in een spoedige positieve afhandeling. "Hij hoopt dat dit al gebeurt in de komende transferperiode, maar dat is niet zeker", zegt de directeur.

Miljoenen
Roda heeft nog een fors miljoenenbedrag (naar verluidt 2 miljoen euro) tegoed. Dat staat nu nog op een rekening van een notariskantoor in Heerlen. Dat geld is voor Roda bestemd, maar is tijdelijk bevroren in afwachting van de uitkomst van het
Korotaev-proces.

Lees ook: 'Beschuldigingen Korotaev gebaseerd op vervalste stukken'

Positieve afloop
R
oda houdt nog steeds de mogelijkheid open om met Korotaev in zee te gaan. "Het moet uiteraard niet te lang duren, maar ook wij hebben vertrouwen in een positieve afloop", zegt Collard. Volgens de directeur is Korotaev nog steeds bezig met het enthousiasmeren van zijn netwerk om mee te investeren in Roda JC.

Het hele L1 Radio voorzittersdiner is maandag vanaf 16:00 uur te beluisteren op L1 Radio

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen