Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda pikt graantje mee van transfer Timo Letschert

Geplaatst opwoensdag 3 augustus 2016 - 17:23

Hij is er al een tijd vertrokken, maar toch profiteert Roda JC nog van de verkoop van Timo Letschert aan het Italiaanse Sassuolo.

De Kerkraadse eredivisionist bedong twee jaar geleden bij de overgang van de verdediger naar FC Utrecht een percentage van de transfersom mocht Letschert aan een andere club verkocht worden. Om welk percentage het gaat, wil woordvoerder Rob Goossens van Roda JC niet vertellen. Met de overgang van Letschert zou een bedrag van vier miljoen euro gemoeid zijn.

Vierjarig contract
De 23-jarige Letschert bereikte dinsdag persoonlijk overeenstemming over een vierjarig contract met de club uit de Italiaanse Serie A. Afgelopen seizoen eindigde Sassuolo als zesde in de hoogste klasse van de Italiaanse voetbalcompetitie. Naast Sassuolo had Letschert ook aanbiedingen van een club uit de Bundesliga en een Griekse club.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen