Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda pikt graantje mee van transfer Timo Letschert

Geplaatst opwoensdag 3 augustus 2016 - 17:23

Hij is er al een tijd vertrokken, maar toch profiteert Roda JC nog van de verkoop van Timo Letschert aan het Italiaanse Sassuolo.

De Kerkraadse eredivisionist bedong twee jaar geleden bij de overgang van de verdediger naar FC Utrecht een percentage van de transfersom mocht Letschert aan een andere club verkocht worden. Om welk percentage het gaat, wil woordvoerder Rob Goossens van Roda JC niet vertellen. Met de overgang van Letschert zou een bedrag van vier miljoen euro gemoeid zijn.

Vierjarig contract
De 23-jarige Letschert bereikte dinsdag persoonlijk overeenstemming over een vierjarig contract met de club uit de Italiaanse Serie A. Afgelopen seizoen eindigde Sassuolo als zesde in de hoogste klasse van de Italiaanse voetbalcompetitie. Naast Sassuolo had Letschert ook aanbiedingen van een club uit de Bundesliga en een Griekse club.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen