Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda pikt graantje mee van transfer Timo Letschert

Geplaatst opwoensdag 3 augustus 2016 - 17:23

Hij is er al een tijd vertrokken, maar toch profiteert Roda JC nog van de verkoop van Timo Letschert aan het Italiaanse Sassuolo.

De Kerkraadse eredivisionist bedong twee jaar geleden bij de overgang van de verdediger naar FC Utrecht een percentage van de transfersom mocht Letschert aan een andere club verkocht worden. Om welk percentage het gaat, wil woordvoerder Rob Goossens van Roda JC niet vertellen. Met de overgang van Letschert zou een bedrag van vier miljoen euro gemoeid zijn.

Vierjarig contract
De 23-jarige Letschert bereikte dinsdag persoonlijk overeenstemming over een vierjarig contract met de club uit de Italiaanse Serie A. Afgelopen seizoen eindigde Sassuolo als zesde in de hoogste klasse van de Italiaanse voetbalcompetitie. Naast Sassuolo had Letschert ook aanbiedingen van een club uit de Bundesliga en een Griekse club.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen