Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda pikt graantje mee van transfer Timo Letschert

Geplaatst opwoensdag 3 augustus 2016 - 17:23

Hij is er al een tijd vertrokken, maar toch profiteert Roda JC nog van de verkoop van Timo Letschert aan het Italiaanse Sassuolo.

De Kerkraadse eredivisionist bedong twee jaar geleden bij de overgang van de verdediger naar FC Utrecht een percentage van de transfersom mocht Letschert aan een andere club verkocht worden. Om welk percentage het gaat, wil woordvoerder Rob Goossens van Roda JC niet vertellen. Met de overgang van Letschert zou een bedrag van vier miljoen euro gemoeid zijn.

Vierjarig contract
De 23-jarige Letschert bereikte dinsdag persoonlijk overeenstemming over een vierjarig contract met de club uit de Italiaanse Serie A. Afgelopen seizoen eindigde Sassuolo als zesde in de hoogste klasse van de Italiaanse voetbalcompetitie. Naast Sassuolo had Letschert ook aanbiedingen van een club uit de Bundesliga en een Griekse club.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen