Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda nog zonder nieuweling Martin Milec tegen Utrecht

Geplaatst opwoensdag 27 januari 2016 - 16:06

Standard Luik-huurling Martin Milec is donderdag nog niet van de partij als Roda JC tegen FC Utrecht (18.30 uur) aantreedt.

Volgens trainer Darije Kalezic is het nog te kort dag om de rechtsback zijn eerste minuten te laten maken.

Juric en Noor
Tomi Juric en Farshad Noor ontbreken nog in de selectie. Noor traint wel weer met de groep mee en zal donderdag meespelen bij de beloften. Hoewel Kalezic nog genoeg ruimte voor verbetering ziet, is hij te spreken over hoe zijn ploeg tegen Excelsior voor de dag kwam.

"Met Ugur (Inceman, red) hebben we nu iemand in huis die de spitsen bedient, zonder de bal eerst aan te hoeven nemen. En spits Rydell Poepon is al in beweging voordat een middenvelder de bal krijgt. Dat maakt het voor ons makkelijker voetballen."

Wijzigen
Kalezic ziet tegen FC Utrecht redenen om wijzigingen door te voeren ten opzichte van het duel met de Rotterdammers. "Ik denk daar ook wel over na, maar of ik het ook daadwerkelijk ga doen weet ik nog niet. FC Utrecht is een team dat geweldig in vorm is, daar moeten we op anticiperen."

Boymans en Haller
Kalezic hamert erop alert te zijn bij standaardsituaties. In de persoon van Ruud Boymans en Sebastien Haller hebben de Domstedelingen behoorlijk wat kopkracht in de gelederen. "In de uitwedstrijd kwamen we op die manier op achterstand en dat is ons vaker gebeurd dit seizoen. Tegen Excelsior hebben we vanuit corners en vrije trappen nauwelijks iets weggeven. Dat zal nu weer moeten gebeuren."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen