Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda met Gyasi, maar zonder Jansen

Geplaatst opdonderdag 15 januari 2015 - 15:34

Edwin Gyasi is speelgerechtigd voor het uitduel van Roda JC, vrijdag (20.00 uur) tegen RKC.

De van Heracles overgenomen aanvaller, die dinsdag zijn contract tekende, zal zo goed als zeker in de basis starten.

Jansen
Niet inzetbaar is het geblesseerde duo Guy Ramos en Brian Jacobs. Ook Anco Jansen is in Waalwijk niet van de partij. De aanvaller trapte zondag in het oefenduel tegen de amateurs van FC Lienden na en werd meteen gewisseld door René Trost. De trainer heeft Jansen vanwege dat incident ook buiten de selectie gelaten voor de wedstrijd tegen RKC.

Hekkensluiter
Mededegradant RKC draait een zeer moeizaam seizoen en is halverwege hekkensluiter. "Als je naar de stand kijkt, moeten we daar winnen", aldus Trost. "Maar als je, zoals RKC, zo’n slecht eerste halfjaar hebt gedraaid, geeft de winterstop je ook hoop dat het vanaf nu allemaal beter wordt."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda JC
Jansen en Werker in basis bij Roda JC
Roda JC zonder zieke Tom van Hyfte tegen Volendam
Guy Ramos fit voor derby MVV-Roda
Trost kiest voor vertrouwde basis bij Roda JC
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen