Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roda met Gyasi, maar zonder Jansen

Geplaatst opdonderdag 15 januari 2015 - 15:34

Edwin Gyasi is speelgerechtigd voor het uitduel van Roda JC, vrijdag (20.00 uur) tegen RKC.

De van Heracles overgenomen aanvaller, die dinsdag zijn contract tekende, zal zo goed als zeker in de basis starten.

Jansen
Niet inzetbaar is het geblesseerde duo Guy Ramos en Brian Jacobs. Ook Anco Jansen is in Waalwijk niet van de partij. De aanvaller trapte zondag in het oefenduel tegen de amateurs van FC Lienden na en werd meteen gewisseld door René Trost. De trainer heeft Jansen vanwege dat incident ook buiten de selectie gelaten voor de wedstrijd tegen RKC.

Hekkensluiter
Mededegradant RKC draait een zeer moeizaam seizoen en is halverwege hekkensluiter. "Als je naar de stand kijkt, moeten we daar winnen", aldus Trost. "Maar als je, zoals RKC, zo’n slecht eerste halfjaar hebt gedraaid, geeft de winterstop je ook hoop dat het vanaf nu allemaal beter wordt."

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Roda JC
Jansen en Werker in basis bij Roda JC
Roda JC zonder zieke Tom van Hyfte tegen Volendam
Guy Ramos fit voor derby MVV-Roda
Trost kiest voor vertrouwde basis bij Roda JC
Overzicht
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures

Meest gelezen