Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda met gewijzigde ploeg tegen Vitesse

Geplaatst opvrijdag 19 augustus 2016 - 16:52

Roda treedt zaterdag (18:30 uur) met een gewijzigde ploeg aan tegen Vitesse.

Frederic Ananou is na zijn rode kaart tegen Ajax geschorst. Het lijkt logisch dat hij vervangen wordt door routinier Roel Brouwers.

Meer durf
Trainer Yannis Anastasiou wilde vrijdag zijn opstelling niet vrijgeven, maar het zou goed kunnen dat hij ook nog in een andere linie iets wijzigt. De Kerkradenaren willen immers in eigen huis aanvallend spelen, conform de visie van de coach. "Vanaf de eerste minuut willen we ons laten gelden. Naar voren, meer durf. Dat is onze filosofie. Eenvoudig wordt het niet. Vitesse is een goede ploeg en heeft met Ricky van Wolfswinkel een gevaarlijke spits."

Dani Schahin
Dani
Schahin ontbreekt opnieuw. De Duitse spits heeft knieklachten, mede omdat hij moet wennen aan het kunstgras. Volgens de medische staf van Roda kan hij pas over zes à acht weken wedstrijdfit zijn.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen