Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda met drie nieuwelingen tegen AZ

Geplaatst opzaterdag 16 januari 2016 - 19:25

Drie van de vijf nieuwelingen die tijdens de winterstop zijn aangetrokken, starten zaterdagavond bij Roda JC in de basis tegen AZ.

Dat zijn Marcos Gullón, Rydell Poepon en Jordy Buijs. Trainer Darije Kalezic moet wel de aan zijn knie geblesseerde spits Tomi Juric missen.

Ziek
AZ-trainer John van den Brom moet het naast de uit Alkmaar vertrokken verdediger Jeffrey Gouweleeuw in Kerkrade ook doen zonder doelman Gino Coutinho, Mounir El Hamdaoui en Muamer Tankovic. Dat drietal is ziek. Sergio Rochet staat daarom onder de lat, Ron Vlaar vormt vanaf 19:45 uur het centrale verdedigingsduo met Derrick Luckassen. Spits Vincent Janssen krijgt vanaf de vleugels steun van Alireza Jahanbakhsh en Dabney dos Santos.

Hupperts
AZ-speler Guus Hupperts zal zaterdagavond sowieso niet in actie komen tegen zijn oude club. De vleugelaanvaller uit Gulpen, die Roda in 2014 verruilde voor AZ, zit niet bij de selectie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Minder dan 10 doelpunten maken kost Boakye 200.000 euro
Roda met teruggekeerde Tomi Juric op bezoek bij PSV
Jordy Buijs trekt naar Roemenië
Roda-aanwinst Jordy Buijs: De 15e plek is heilig
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen