Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda met drie nieuwelingen tegen AZ

Geplaatst opzaterdag 16 januari 2016 - 19:25

Drie van de vijf nieuwelingen die tijdens de winterstop zijn aangetrokken, starten zaterdagavond bij Roda JC in de basis tegen AZ.

Dat zijn Marcos Gullón, Rydell Poepon en Jordy Buijs. Trainer Darije Kalezic moet wel de aan zijn knie geblesseerde spits Tomi Juric missen.

Ziek
AZ-trainer John van den Brom moet het naast de uit Alkmaar vertrokken verdediger Jeffrey Gouweleeuw in Kerkrade ook doen zonder doelman Gino Coutinho, Mounir El Hamdaoui en Muamer Tankovic. Dat drietal is ziek. Sergio Rochet staat daarom onder de lat, Ron Vlaar vormt vanaf 19:45 uur het centrale verdedigingsduo met Derrick Luckassen. Spits Vincent Janssen krijgt vanaf de vleugels steun van Alireza Jahanbakhsh en Dabney dos Santos.

Hupperts
AZ-speler Guus Hupperts zal zaterdagavond sowieso niet in actie komen tegen zijn oude club. De vleugelaanvaller uit Gulpen, die Roda in 2014 verruilde voor AZ, zit niet bij de selectie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Minder dan 10 doelpunten maken kost Boakye 200.000 euro
Roda met teruggekeerde Tomi Juric op bezoek bij PSV
Jordy Buijs trekt naar Roemenië
Roda-aanwinst Jordy Buijs: De 15e plek is heilig
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen