Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC ziet in PSV'er nieuwe doelman

Geplaatst opdonderdag 29 juni 2017 - 8:30

Roda JC heeft Hidde Jurjus (23) van PSV op het oog als nieuwe eerste doelman.

Volgens De Telegraaf heeft Roda JC zich inmiddels gemeld voor de keeper uit Lichtenvoorde. Het zou gaan om een overgang op huurbasis.

Van Leer
In Kerkrade moet de oud-doelman van De Graafschap de plek van Benjamin van Leer overnemen. Hij verkast zo goed als zeker naar Ajax, al hebben de clubs het nieuws over die transfer nog niet bevestigd.

Lees ook: Doelman Van Leer voor vier jaar naar Ajax​

Keepersprobleem
Roda JC moet hoe dan ook op zoek naar keepers, daar er deze zomer liefst drie vertrekken. Yves de Winter is al vertrokken, terwijl Nick Wolters naar FC Dordrecht trekt. Van Leer is zoals gezegd op weg naar Ajax.

Alternatieven
Naast Jurjus, momenteel reservekeeper bij PSV, zou ook Kostas Lamprou in beeld zijn om de vacature in Kerkrade in te vullen. De Griekse goalie kwam afgelopen seizoenen uit voor Willem II en speelde daarvoor bij Feyenoord. Hij is transfervrij.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda wil PSV-keeper tijdens open dag presenteren
Nieuwe Roda-keeper loopt weg met 'pure' Rutjes
Kerkradenaar slachtoffer van keeperscarrousel Dordrecht
Roda JC legt Belgische keeper De Winter vast
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen