Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC zet zorghelden in het zonnetje

Geplaatst opwoensdag 1 april 2020 - 20:12

De selectie van Roda JC bezocht woensdag het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen om medewerkers een hart onder de riem te steken.

Met name de medewerkers van de Intensive Care en de Eerste Hulp kregen een pluim van de spelersgroep, staf en medewerkers van de Kerkraadse Keuken Kampioen Divisionist.

Respect
De club kijkt met enorm veel respect en bewondering naar alle hulpverleners, zorgmedewerkers en mensen in vitale beroepen die 'de strijd tegen het coronavirus met volle overtuiging aangaan.'

Shirts
De shirts werden hoogstpersoonlijk door de spelers Daryl Werker en Robert Klaasen overhandigd aan de managers van de Intensive Care en Spoed Eisende Hulp van het ziekenhuis waar ze, gelet op de anderhalve meter afstand, met spreekwoordelijke open armen werden ontvangen. De shirts zijn gekocht in de fanshop en zijn bedrukt met een persoonlijke boodschap en de tekst ‘Samen sterk voor de regio 045. Bedankt toppers’!

Boodschap
De persoonlijke boodschap luidde als volgt:

Wij, de spelers, stafleden en medewerkers van Roda JC, willen middels dit geschenk onze waardering kenbaar maken voor al het harde werk dat er op dit moment wordt geleverd in jullie ziekenhuis in de strijd tegen het coronavirus.

Normaal gesproken zijn wij degene die op het veld strijden om de winst. Nu zijn we genoodzaakt om vanaf de zijlijn toe te kijken naar een totaal andere wedstrijd.

Een wedstrijd die niet gaat om de drie punten, of om de mooie doelpunten, maar een wedstrijd die gaat om het leven van onze dierbaren. Een wedstrijd die er écht toe doet.

Wij weten dat jullie met man en macht, dag én nacht aan het werk zijn om deze wedstrijd te winnen.

Wij hopen dat dit geschenk jullie de kracht geeft om hier vooral mee door te blijven gaan.

Roda JC wil jullie ontzettend bedanken voor de inspanningen die jullie op dit moment leveren voor onze samenleving.

Samen sterk voor de regio 045. Bedankt toppers!

#SamenSterkVoorDeRegio045

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen